A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововоронцовська селищна рада
Херсонська область, Бериславський район

Покращення дорожньої інфраструктури Нововоронцовської територіальної громади в дії

Дата: 18.03.2021 14:23
Кількість переглядів: 387

Питання ремонтів, стану та утримання автомобільних доріг залишається важливим та актуальним, так як стан автомобільних доріг має безпосереднє відношення до економічного і соціального розвитку громади та впливає на забезпечення належного регулярного автобусного перевезення пасажирів, залучення інвестицій, розвитку туризму тощо.

У минулому році стартувала Президентська програма «Велике будівництво», завдяки якій у 2020 році продемонстровано  рекордні результати: загалом по Україні було відремонтовано 3900 км доріг національного значення і 2 тис. км доріг місцевого. «Велике будівництво» — це масштабна розбудова якісної інфраструктури України.

В рамках великої Національної програми, за результатами співпраці Херсонської обласної державної адміністрації, служби автомобільних доріг у Херсонській області та селищної ради на Нововоронцовщині розпочато ремонт автомобільної дороги Т0221404 сполученням Миролюбівка – Нововоскресенське. На вказаній ділянці автошляху проводиться поточний середній ремонт протяжністю 9 км.

Тож, Нововоронцовщина висловлює щиру подяку Президенту України та керівництву Херсонської обласної державної адміністрації за участь у Національному проекті та розпочаті ремонтні роботи, а також очікує впровадження на території Нововоронцовської територіальної громади інших маштабних проектів «Великого будівництва».

Селищна рада не зупиняючись на досягнутому і надалі приділятиме значну увагу питанням експлуатації, утриманню та ремонту доріг місцевого значення.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь