A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововоронцовська селищна рада
Херсонська область, Бериславський район

Проведено засідання комісії з питання визначення економічного обгрунтування тарифів на водопостачання та інші послуги

Дата: 23.03.2021 10:37
Кількість переглядів: 494

   Одним із найактуальніших та найобговорюваніших питань громадськості населених пунктів територіальної громади є питання намірів комунальних підприємств з надання водопостачання про підвищення тарифів на послуги.

   Для дотримання процедури зміни тарифів у відповідності до вимог чинного законодавства та недопущення встановлення економічно-необгрунтованих тарифів, сьогодні в приміщення Нововоронцовської селищної рали проведено засідання комісії з питань розгляду розрахункових матеріалів по визначенню розміру економічно-обгрунтованих витрат на виробництво (надання) житлово-комунальних послуг для встановлення тарифів на відповідні послуги.

   На засідання комісії були запрошені директори комунальних підприємств «Комунсервіс» смт Нововоронцовка, «Наше село» с. Любимівка, «Моє село» с. Нововоскресенське, «Дніпро» с. Осокорівка, «Хрещенівське» с. Хрещенівка.

   Розпочав засідання Сергій Шевчик, начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, комунальної власності та інвестиційного розвитку селищної ради, який ознайомив присутніх із обґрунтуваннями житлово-комунальних підприємств щодо нагальної потреби підняття тарифів.

   Після детального вивчення та обговорення питання по кожному підприємству комісією прийнято ряд рішень. Зокрема:

     - винести питання про збільшення розміру тарифу за водопостачання по КП «Дніпро» та КП «Хрещенівське» на засідання виконавчого комітету селищної ради для затвердження;

     - комунальним підприємствам «Комунсервіс» та «Моє село» повторно провести обрахунки і привести їх у відповідність до економічно-обґрунтованих та таких, що відповідають фінансовим звітам підприємства;

     - розгляд питання щодо впровадження платних послуг по комунальному підприємству «Наше село» за роботу техніки, установки і пломбування водо лічильників, ремонтних робіт та інших послуг заслухати на наступному засіданні комісії.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь