Нововоронцовська селищна рада
Херсонська область, Бериславський район

Проведено об’їзд-обстеження доріг загального користування місцевого значення.

Дата: 30.03.2021 20:45
Кількість переглядів: 586

   В умовах інституційних перетворень адміністративно-територіального устрою України проблема розвитку дорожньої інфраструктури є однією з першочергових задач кожного керівника органу місцевого самоврядування. Основною гарантією спроможності та єдності громади є пропорційний розвиток дорожньо-транспортних артерій.

   Як ми вже зазначали у попередніх публікаціях, що для керівництва громади пріоритетними напрямками розвитку є створення комфортних умов проживання для мешканців, створення умов для отримання якісних освітніх, медичних та інших послуг. А це можливо, зокрема, у закладах освіти та охорони здоров’я, лише за умови наявності якісних доріг із твердим покриттям до цих закладів.

   Тому, за ініціативи Нововоронцовського селищного голови Володимира Марчука, сьогодні заступником директора Державної установи «Місцеві дороги Херсонщини» Анатолієм Галамагою спільно з очільником територіальної громади та начальником відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, комунальної власності та інвестиційного розвитку селищної ради Сергієм Шевчиком здійснено об’їзд-обстеження доріг загального користування місцевого значення, а саме С221408 Трудолюбівка-Любимівка, С 022403 Архангельське-Нововоскресенське-Т04-03 між с.Новомиколаївка та с.Нововоскресенське, С221402 Петрівка-Шевченківка.

   У ході обстежень встановлено фактичний стан автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах громади. Визначено об’єми робіт по поточному ремонту – здійснення біло щебеневого покриття.

  Також здійснено огляд (дефектування) покриття вулиці Катерини Чернишенко для подальшого проведення капітального ремонту вулиці.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних