A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововоронцовська селищна рада
Херсонська область, Бериславський район

Весна іде – роботи починаються!

Дата: 03.04.2021 21:55
Кількість переглядів: 374

   Весна – пора року, коли природа оживає та розквітає у всій своїй красі! Ми всю зиму очікуємо - ну коли ж нарешті прийде та довгоочікувана весна, а разом з нею тепло.

   І ось, після зимових холодів, цього тижня кожен з нас, господарів своєї садиби, щойно відчув перше весняне сонечко, активно включився до робіт по упорядкуванню своїх присадибних ділянок, дворів, квітників.

Фото без опису

   Учора, повертаючись додому з роботи, а може хтось забирав з садочку дитину, а хтось просто прогулювався селищем, ми були свідками початку весняних робіт у рідній Нововоронцовці, а саме ремонтування центральних вулиць.

   Практично щороку після сходження снігу і льоду з доріг, одразу «вилазять» нові проблемні ділянки на багатьох вулицях. Не винятком став і цей рік, тому селищною радою прийнято рішення розпочати роботи з весняного упорядкування доріг аби убезпечити жителів від аварійних ситуацій. Зокрема, проведено ямковий ремонт центральних вулиць селища Бериславської, Щасливої, Гагаріна.

Фото без опису Фото без опису

 

 

   Тож запрошуємо долучатись кожного жителя громади до місячника з благоустрою та озеленення наших рідних сіл та селища!   Початок є! А попереду ще купа планів щодо впровадження заходів з благоустрою, робіт в усіх населених пунктах громади - наведення ладу поблизу громадських установ і закладів, парків, упорядкування пам’ятників та поховань, прибирання кладовищ, вивезення сміття, ремонт вуличного освітлення та багато-багато іншого.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь