Нововоронцовська селищна рада
Херсонська область, Бериславський район

Проведено засідання комісії ТЕБ та НС

Дата: 10.04.2021 17:13
Кількість переглядів: 499

   9 квітня під головуванням селищного голови Володимира Марчука проведено засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Фото без опису

   На порядок денний засідання було винесено питання епідеміологічної ситуації в закладах дошкільної освіти Нововоронцовської територіальної громади.

   Зокрема, начальник відділу із гуманітарних питань селищної ради Наталя Литовченко поінформувала членів комісії, що станом на 9 квітня 2021 року у закладах дошкільної освіти відсутні 223 дитини із 330 діток, які відвідують садочки. З них по хворобі (з проявами ОРВІ) 31,8% від загальної кількості дітей. Тому, виникло питання доцільності функціонування окремих закладів дошкільної освіти та можливості тимчасового призупинення в них освітньо-виховного процесу.

   Після всебічного розгляду питання та його обговорення всіма присутніми на засіданні членами комісії прийнято одноголосне рішення: директорам закладів дошкільної освіти (ясла - садків) територіальної громади, а саме Нововоронцовського №2, Хрещенівського, Нововоскресенського та Любимівського, а також Миролюбівського навчально-виховного комплексу «Заклад повної загальної середньої освіти - заклад дошкільної освіти» заборонити відвідування закладів вихованцям та вихователям з 12 квітня 2021 року до стабілізації епідеміологічної ситуації.

   Також, комісією рекомендовано батькам вихованців, у яких виявлено ознаки гострих респіраторних захворювань, звернутись до комунального некомерційного підприємства «Нововоронцовський центр первинної медико-санітарної допомоги Нововоронцовської селищної ради» для проведення медичного огляду дітей та тестування на СОVID-19.

   Таким чином від понеділка на території громади відкритим залишається лише Нововоронцовський садок №1. Директору закладу необхідно посилити проти епідеміологічні заходи та здійснювати постійний контроль стану здоров’я дітей.

          Будь ласка, бережіть себе та своїх близьких. Дотримуйтесь правил карантину!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних