A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововоронцовська селищна рада
Херсонська область, Бериславський район

10 квітня свій 70 річний ювілей відсвяткував Ткаченко Віктор Григорович

Дата: 13.04.2021 20:22
Кількість переглядів: 334

10 квітня свій 70 річний ювілей відсвяткував Ткаченко Віктор Григорович - відмінник освіти України, учитель фізичної культури та захисту України Любимівського закладу повної загальної середньої освіти Нововоронцовської селищної ради.

Фото без опису

Віктор Григорович – людина-легенда, яка все своє життя присвятила фізичному вихованню молоді. Головний життєвий принцип ювіляра - виховання і розвиток в учнів високих моральних якостей, упровадження сучасних методів навчання і виховання молоді.

Днями до іменинника з вітаннями завітали керуюча справами (секретар) виконавчого комітету селищної ради Олена Бриж та начальник відділу із гуманітарних питань Наталя Литовченко.

Фото без опису Фото без опису

Вручаючи подяку селищного голови за високі педагогічні досягнення та сумлінну самовіддану працю, велику громадську роботу по вихованню і розвитку в учнів високих моральних якостей та з нагоди 70-ти річчя, а також цінний подарунок від селищної ради, зі щирими словами привітань до ювіляра звернулась керуюча справами: «Дозвольте привітати Вас з визначною датою! Прийміть щиросердні, сповнені людської шани та поваги привітання з нагоди Вашого ювілею! Ваш професіоналізм, багаторічна послідовна та наполеглива праця принесли неоцінений внесок у фізичне виховання підростаючого покоління, їхнє здоров’я та загартованість Свідчення Вашої самовідданої праці важко переоцінити, адже не дарма Вас знають як талановитого наставника та вчителя».

Тож, шановний Вікторе Григоровичу! Вся громада приєднується до всіх сказаних на Вашу честь слів. Також хочемо побажати, щоб доля Вам дарувала лише добро і щастя, міцне здоров’я та достаток, а віра, надія та любов були вірними супутниками на Вашому життєвому шляху. Нехай тепло і затишок родинної оселі надійно захищають Вас від негараздів, а в майбутньому на Вас чекає ще багато наповнених корисними справами та земними радощами років. Міцного здоров’я, щастя, добра, миру! Вітаємо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь