Нововоронцовська селищна рада
Херсонська область, Бериславський район

Проведено засідання місцевої комісії з питань техногенно- екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 16.04.2021 21:42
Кількість переглядів: 387

   Сьогодні членами місцевої комісії ТЕБ та НС під головуванням селищного голови Володимира Марчука проведено оцінку епідемічної ситуації в громаді та обговорено необхідні додаткові заходи щодо запобігання поширенню COVID-19.

Фото без опису Фото без опису

 Виконувачка обов’язків директора комунального некомерційного підприємства «Нововоронцовський центр первинної медико-санітарної допомоги» Віра Мєлєнтьєва поінформувала членів комісії, що станом на 16 квітня 2021 року з початку епідемії зареєстровано 504 особи хворих на COVID-19 (в тому числі 46 дітей); із них одужали – 390 чоловік, 14 осіб знаходяться на стаціонарному лікуванні (1 дитина), 82 - на амбулаторному лікуванні ( 14 дітей), 18 осіб померло. За даними проведених тестувань 14 квітня 2021 року по Нововоронцовській громаді захворіло на COVID-19 6 осіб (5 - Нововоронцовка, 1- Любимівка). Тобто за останній тиждень відбулося погіршення епідеміологічної ситуації.

  В ході обговорення всі члени комісії висловили своє бачення щодо загальної ситуації по кожній галузі та населеному пункту громади. Детально розглянули ситуацію із захворюванням дітей на COVID-19 та ОРВІ в закладах дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти.

 За підсумками довготривалих обговорень більшістю голосів членів комісії прийнято рішення продовжити заборону на роботу закладів загальної середньої освіти з 19 до 23 квітня 2021 року включно.

   Крім того, в громаді продовжить патрулювання COVID-патруль для контролю за виконанням суб’єктами господарювання та населенням протиепідемічних заходів, передбачених постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236.

  Просимо всіх більш відповідально ставитись до свого здоров’я та здоров’я оточуючих і близьких, дотримуючись протиепідемічних заходів та рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних