A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововоронцовська селищна рада
Херсонська область, Бериславський район

Розпочато обговорення ставок місцевих податків на 2022 рік

Дата: 06.05.2021 23:05
Кількість переглядів: 464

   З метою прозорого і ефективного встановлення ставок місцевих податків та зборів, їх врегулювання на території всієї Нововоронцовської громади, 06 травня 2021 року в селищній раді за участю старост приєднаних сіл, членів виконкому та представника податкової інспекції відбулася онлайн-нарада щодо попереднього обговорення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки; земельного податку та орендної плати за землю; єдиного податку; транспортного податку та туристичного збору на території Нововоронцовської територіальної громади, які вступлять в дію з 1 січня 2022 року.

Фото без опису


   Фото без описуПрисутні прийняли активну участь у обговоренні запропонованого фінансовим відділом проєкту рішення, який буде винесено на схвалення чергового засідання виконкому, а в подальшому на розгляд спільного засідання постійних депутатських комісій та на затвердження сесії селищної ради. 

    На початку наради селищний голова Володимир Марчук зазначив, що необхідно вкрай виважено підійти до встановлення місцевих податків і зборів. Прийняття цього регуляторного акта є дуже важливим для громади. Адже місцеві податки, відповідно до діючого законодавства, є джерелом формування загального фонду бюджету громади, забезпечують збалансованість дохідної частини бюджету та задоволення нагальних її потреб. Кошти від надходження місцевих податків та зборів спрямовуються на забезпечення діяльності бюджетних установ, благоустрій територій, виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку громади.

   Проєкт рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Нововоронцовської селищної територіальної громади» та аналіз його регуляторного впливу буде розміщений на офіційному сайті селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь