A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововоронцовська селищна рада
Херсонська область, Бериславський район

Відбувся мітинг-реквієм "Ваша слава – це наша пам’ять...

Дата: 09.05.2021 19:25
Кількість переглядів: 547

  З нагоди вшанування Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні сьогодні, 9 травня 2021 року, у смт Нововоронцовка біля Меморіалу Слави відбувся мітинг-реквієм "Ваша слава – це наша пам’ять...".

 Цей день є втіленням непохитної стійкості та великої сили духу нашого народу.

 Слова шани і вдячності колишнім фронтовикам і трудівникам тилу за відвагу, мужність і непереборне прагнення жити на вільній землі висловив Нововоронцовський селищний голова Володимир МАРЧУК.

Фото без опису

  До слів ушанування долучилися почесний ветеран України Роман Онуфрійович КЛОЧАНЮК та заступник військового комісара Нововоронцовсько-Високопільського об’єднаного районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, капітан Олександр ТКАЧЕНКО.

Фото без опису Фото без опису

  Україна втратила за роки Другої світової війни понад сім мільйонів своїх синів і дочок, серед яких є і вихідці з Нововоронцовщини.

  Хвилиною мовчання сьогодні ми вшанували пам’ятть про загиблих на полі бою, розстріляних у каральних акціях, спалених у концтаборах, замучених у катівнях – тих, чиє життя забрала війна, хто після Перемоги помер від ран, хто не дожив свого віку, не долюбив, так і не побачив своїх ненароджених дітей.

 Організатори урочистостей заходу (КЗ «Нововоронцовський Будинок культури») зуміли передати справжню емоцію, яку переживала мати, проводжаючи сина на війну, яка охопила кохану дівчину солдата, і ту невимовну радість після повернення сина, брата, чоловіка, тата… живим додому з поля бою.

   Після завершення мітингу-реквієма було проведено покладання квітів до Меморіалу Слави.

  Дорогі ветерани, солдатські вдови, вельмишановні земляки бажаємо вам упевненості в майбутньому, здоров’я, благополуччя, наснаги, добра та оптимізму, якнайбільше радісних, щасливих днів. Нехай нарешті на нашій землі завершиться війна, і буде лише мирне небо, у домівках – достаток, а в душі – спокій і радість!

Більше фото та відео - ТУТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь