A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововоронцовська селищна рада
Херсонська область, Бериславський район

Проведено позачергове засідання виконавчого комітету Нововоронцовської селищної ради

Дата: 18.06.2021 15:04
Кількість переглядів: 254

  Сьогодні під головуванням селищного голови Володимира МАРЧУКА, за участі фахівців селищної ради, старост сіл та запрошених проведено ряд важливих для громади нарад, зустрічей та урочистостей.

 Так о 09.00 проведено позачергове засідання виконавчого комітету Нововоронцовської селищної ради, на порядок денний якого було винесено наступні питання:

  1. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 07.05.2021 №81 «Про схвалення проекту рішення «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Нововоронцовської селищної територіальної громади».

  2. Про узаконення зміни поштової адреси.

  По першому питанню доповідала начальник фінансового відділу селищної ради Лариса НАЙДА, яка зазначила, що одним із важливих джерел доходів бюджетів органів місцевого самоврядування є місцеві податки і збори. Підвищення ролі місцевих податків і зборів та збільшення їх частки у власних доходах місцевих бюджетів є одним із головних завдань фінансово-бюджетної політики громади та держави в цілому. Тому, за результатами проведення обговорень проекту рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Нововоронцовської селищної територіальної громади» жителями громади в форматі громадських слухань, зустрічей з жителями населених пунктів громади, на розгляд депутатського корпусу селищної ради буде винесено питання встановлення ставки земельного податку в громаді на рівні 0,7%.

  Селищним головою зауважено, що в нашій громаді витримано всі процедурні питання щодо вимог чинного законодавства у встановленні ставок місцевих податків та зборів, проведено громадські обговорення, почуто кожну територію і прийнято виважене рішення.

  По другому питанню заслухано начальника відділу, юриста відділу правового забезпечення та з питань звернень громадян апарату селищної ради Андрія СОЛЯНКА, який довів до відома членам виконкому питання необхідності узаконення поштової адреси в селищі Нововоронцовка.

 Обидва питання одноголосно підтримано присутніми членами виконавчого комітету селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь