A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововоронцовська селищна рада
Херсонська область, Бериславський район

Проведено зустріч з представниками найповажніших та найдосвіченіших людей громади

Дата: 18.06.2021 15:13
Кількість переглядів: 316

   З головою Нововоронцовської організації ветеранів Романом Онуфрієвичем Клочанюком та головами первинних ветеранських організацій Тетяною Василівною Макаричевою, Тетяною Іванівною Гончар, Ганною Михайлівною Киричук, Віктором Дмитровичем Чергієнком та Галиною Федорівною Крикун очільник громади поспілкувався у форматі круглого столу.

   Розпочав головуючий із звернення до ветеранів - окреслив головні пріоритетні напрямки розвитку громади і окремо зауважив, що реалізація всіх поставлених цілей можлива лише за спільного розуміння загальних проблем під час становлення нової громади - перехідного періоду, особливо у цьому поточному році, а також підтримки громадськості в цей нелегкий для громади час, особливо необхідний досвід покоління поважних людей.

   Голова ветеранської організації громади звернувся до всіх присутніх з найболючішими питаннями, які хвилюють поважних людей, а саме перевезення пільгових категорій пенсіонерів, реорганізація структури ветеранської організації у зв’язку зі зміною адміністративно-територіального устрою області та району, фінансова підтримка організацій ветеранів, проведення урочистих заходів за участі ветеранів, а також питання обрання голови первинної ветеранської організації с.Осокорівка. Зокрема, Романом Онуфрієвичем зазначено, що віддійшла у вічність всіма шанована людина попередня голова первинки села Осокорівка Ковалик Г.М. Присутніми вшановано пам'ять Галини Миколаївни хвилиною мовчання.

   Надалі зутріч проходила у форматі питання – відповідь.

   Також, з метою отримання наставницьких порад, селищним головою доручено юридичному відділу ввести до складу селищної ради посаду радника селищного голови на громадських засадах особисто голову ветеранського руху громади, а також радниками старост – голів первинних ветеранських організацій.

Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь