A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововоронцовська селищна рада
Херсонська область, Бериславський район

Легальна зайнятість

Дата: 19.06.2021 21:21
Кількість переглядів: 250

     Сьогодні відносини між роботодавцями та найманими працівниками не завжди відповідають нормам чинного законодавства. Доволі часто працівники отримують офіційну заробітну плату меншу за її мінімальний розмір, а решту зарплати – у «конвертах». Адже це ідеальний варіант для роботодавців, оскільки вони таким чином мають змогу ухилятися від сплати податків для того, щоб мінімізувати свої витрати та отримати максимальний прибуток.

    Днями  фахівчиня по роботі з роботодавцями  Нововоронцовської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості Ірина Дубина, у складі робочої групи з легалізації праці, здійснила відвідування роботодавців с. Осокорівка з метою виявлення неоформлених працівників та надання консультацій з питань законодавства про працю та зайнятість.

     Під  час зустрічей було  акцентовано увагу роботодавців, що допускаючи до виконання робіт працівника без оформленого трудового договору та скерованого повідомлення в органи ДПС, їм загрожує адміністративна, кримінальна, фінансова відповідальність, а також соціальна відповідальність перед нелегальними працівниками, їх сім’ями та усією державою. 

    Ірина Петрівна нагадала про зміст послуг які надає СЗ, зокрема онлай, що сприяють оперативному та якісному підбору кадрів, можливість професійного навчання безробітних на замовлення роботодавця в ЦПТО ДСЗ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь