Нововоронцовська селищна рада
Херсонська область, Бериславський район

Сьогодні біля селищного меморіалу загиблим воїнам проведено мітинг з нагоди Дня скорботи і вшанування жертв війни в Україні

Дата: 22.06.2021 15:12
Кількість переглядів: 370

  80 років тому розпочалася одна з найдраматичніших сторінок Другої світової війни: початок відкритого військового протистояння між нацистською Німеччиною та Радянським Союзом. Відповідно до Указу Президента України, цей день встановлено з метою всенародного вшанування пам’яті синів і дочок українського народу, полеглих у цій жорстокій війні.

Фото без опису

  Голова ветеранської організації Нововоронцовщини, селищний голова та мешканці селища прийшли до меморіального комплексу аби вшанувати пам'ять померлих та загиблих у тій страшній війні.

  «Кожен раз в цей День ми згадуємо про тих, хто так і не повернувся з цієї війни. Про тих, хто кров’ю і потом відстоював нашу перемогу. Про тих, хто першим прийняв на себе цей страшний удар і про тих, чиї життя були покалічені і зруйновані іншими людьми. Наш священний обов’язок – навіки зберегти пам'ять про тих, хто відстояв перемогу в цій жахливій війні, тих, хто став жертвою смертельних жорен нацизму. Життєписи цих людей – уроки істинної мужності та патріотизму для сучасників» - зазначив у своєму виступі голова Нововоронцовської організації ветеранів Роман Онуфрієвич КЛОЧАНЮК.

  Учасники заходу схилили голови на знак глибокої пошани до усіх тих, хто відважно й самовіддано боровся з нацизмом, хто своєю стійкістю, мужністю і самовідданістю на полях битв і на трудовому фронті в ім’я перемоги показав істинний приклад патріотизму. Також проведено покладання квітів до меморіалу.

Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних