A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововоронцовська селищна рада
Херсонська область, Бериславський район

Сьогодні біля селищного меморіалу загиблим воїнам проведено мітинг з нагоди Дня скорботи і вшанування жертв війни в Україні

Дата: 22.06.2021 15:12
Кількість переглядів: 340

  80 років тому розпочалася одна з найдраматичніших сторінок Другої світової війни: початок відкритого військового протистояння між нацистською Німеччиною та Радянським Союзом. Відповідно до Указу Президента України, цей день встановлено з метою всенародного вшанування пам’яті синів і дочок українського народу, полеглих у цій жорстокій війні.

Фото без опису

  Голова ветеранської організації Нововоронцовщини, селищний голова та мешканці селища прийшли до меморіального комплексу аби вшанувати пам'ять померлих та загиблих у тій страшній війні.

  «Кожен раз в цей День ми згадуємо про тих, хто так і не повернувся з цієї війни. Про тих, хто кров’ю і потом відстоював нашу перемогу. Про тих, хто першим прийняв на себе цей страшний удар і про тих, чиї життя були покалічені і зруйновані іншими людьми. Наш священний обов’язок – навіки зберегти пам'ять про тих, хто відстояв перемогу в цій жахливій війні, тих, хто став жертвою смертельних жорен нацизму. Життєписи цих людей – уроки істинної мужності та патріотизму для сучасників» - зазначив у своєму виступі голова Нововоронцовської організації ветеранів Роман Онуфрієвич КЛОЧАНЮК.

  Учасники заходу схилили голови на знак глибокої пошани до усіх тих, хто відважно й самовіддано боровся з нацизмом, хто своєю стійкістю, мужністю і самовідданістю на полях битв і на трудовому фронті в ім’я перемоги показав істинний приклад патріотизму. Також проведено покладання квітів до меморіалу.

Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь