Нововоронцовська селищна рада
Херсонська область, Бериславський район

Проведено нараду з питання вакцинації жителів громади.

Дата: 11.08.2021 10:04
Кількість переглядів: 358

  10 серпня селищний голова Володимир МАРЧУК провів нараду з питання вакцинації та доцільності її проведення серед працівників закладів освіти громади, працівників спортивних закладів, закладів культури, спеціалістів селищної ради та жителів громади загалом.

  На нараду були запрошені керівники структурних підрозділів селищної ради, закладів та установ громади, а також керівники закладів освіти.

 Відкрив нараду селищний голова, який зазначив, що він на особистому прикладі пересвідчився, що вакцинація вкрай необхідна для уникнення тяжких наслідків хвороби. Також ним підкреслено, що COVID-19 - реальна загроза, яка забирає людські життя і є лише один дієвий метод захистити себе та своїх рідних - це вакцинація.

  Також перед присутніми виступила лікар терапевт Нововоронцовської лікарської амбулаторії загальної практики — сімейної медицини комунального некомерційного підприємства «Нововоронцовський центр первинної медико-санітарної допомоги» Ганна ГЛАДНЄВА, яка поінформувала, що наразі не існує специфічного лікування проти коронавірусної хвороби COVID-19, тому для того, щоб зберегти своє здоров’я потрібно мінімізувати ризик або навіть унеможливити ймовірність інфікування. Це стає можливим саме завдяки проведенню масової імунізації населення.

 Виконувач обов’язки директора комунального некомерційного підприємства «Нововоронцовська центральна лікарня» Олег ДІДЕНКО додав, що ризик поширення даної інфекції дуже високий серед організованих колективів, що робить їх приорітетною групою населення для проведення вакцинації. Таким чином, вакцинація допоможе унеможливити поширення вірусу при вакцинації не менше 80% колективу та населення в цілому.

 Тому вкотре запрошуємо записатись у свого сімейного лікаря на вакцинацію та щепитись, адже це рятує життя!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних