A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововоронцовська селищна рада
Херсонська область, Бериславський район

Шановні жителі громади!

Дата: 11.08.2021 10:52
Кількість переглядів: 451

Фото без опису  Літній період найкращий час для наведення порядку на власному подвір’ї. Цьогоріч літо дуже дощове, трава, бур’яни ростуть дуже швидко. Це псує загальний естетичний вигляд вулиць та й населених пунктів вцілому. Тому просимо власників індивідуальних домогосподарств, підприємств та закладів здійснити прибирання на прилеглих територіях.

  Нагадаємо, що відповідно до додатку до типових правил благоустрою території населеного пункту, затверджених наказом Міністерства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України від 27.11.2017 року №310 йдеться про межі утримання прилеглих територій підприємств, установ, організацій, а саме: «Прилегла територія: двори, тротуари, майданчики, покриття проїжджої частини вулиці, інші території земельних ділянок, що надані у власність або користування юридичним, або фізичним особам, обслуговуються власником або користувачем земельних ділянок. Межі утримання прилеглої території підприємства, установи, організації: 20м від межі земельної ділянки та до проїжджої частини вулиці», тобто власник зобов’язаний підтримувати чистоту і порядок на території, котра починається від паркану і закінчується біля дорожнього покриття.

  Також звертаємо увагу, що за неналежне утримання прибудинкових територій власники несуть адміністративну відповідальність. Тому, протягом серпня поточного року будуть здійснюватися рейди і за неналежне утримання прибудинкових територій будуть складені відповідні акти про адміністративне правопорушення.

  Тож, не будьте байдужими! Наведіть лад біля свого будинку, закладу, установи, підприємства, магазину, кафе, тощо!


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь