A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововоронцовська селищна рада
Херсонська область, Бериславський район

Проведено сесію Нововоронцовської селищної ради

Дата: 13.08.2021 15:41
Кількість переглядів: 381

  Сьогодні селищним головою Володимиром МАРЧУКОМ проведено одинадцяту сесію селищної ради восьмого скликання. 
  На порядку денному пленарного засідання селищної ради депутатами розглянуто 30 питань. Зокрема внесено зміни до рішення четвертої сесії селищної ради восьмого скликання від 24.12.2020 року № 33 «Про бюджет Нововоронцовської селищної територіальної громади на 2021 рік», внесено зміни та доповнення до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Нововоронцовської територіальної громади на 2021 рік».

  Розглянуто ряд питань гуманітарного спрямування: внесення доповнень до комплексної програми «Здоров’я нації» на 2021 – 2023 роки, до програми «Розвиток освіти Нововоронцовської селищної територіальної громади» на 2021-2025 роки, внесено зміни до статуту комунального некомерційного підприємства «Нововоронцовський центр первинної медико-санітарної допомоги», затверджено Положення про Порядок використання шкільних автобусів та інші.

  Окрім того підтримано блок земельних питань, опрацьовано та прийнято рішення з кадрових питань.

  Також депутатами розглянуто проект рішення сесії щодо скасування рішення виконавчого комітету селищної ради від 23.07.2021 року №142 «Про коригування тарифів на послуги з водопостачання, що надаються комунальним підприємством «Комунсервіс» Нововоронцовської селищної ради». З даного питання заслухано директора комунального підприємтства «Комунсервіс» Сергія СИНИЦЮ.

  Після дискусійного обговорення питання доцільності підвищення тарифу на водопостачання в селищі Нововоронцовка усіма виступаючими зауважено, що підприємству необхідно вишукувати інші шляхи вирішення питання отримання прибутку – надання послуг, виконання робіт, тощо.

  У свою чергу селищний голова Володимир МАРЧУК підтримав усіх виступаючих, зауважив, що виконком виніс рішення, покладаючись на фаховість комісії, яка неодноразово розглядала на своїх засідання питання коригування (підвищення) тарифу, вивчала його, заслуховувала інформації та звіти конунального підприємства – надавача послуг.

   За поіменним голосуванням прийнято одноголосне рішення скасувати рішення виконавчого комітету селищної ради про коригування тарифів на послуги з водопостачання, що надаються комунальним підприємством «Комунсервіс» Нововоронцовської селищної ради.

   На завершення пленарного засідання депутати взяли до відома інформацію щодо прийнятих у міжсесійний період розпоряджень селищної ради.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

БІЛЬШЕ ФОТО ТУТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь