A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововоронцовська селищна рада
Херсонська область, Бериславський район

Спеціалістами відділу «ЦНАП» проведено навчання  спеціалістів відділу організіційного забезпечення та документообігу відповідних територій щодо роботи в ПК «Соціальна громада».

Дата: 30.08.2021 09:54
Кількість переглядів: 603

   З 01.07.2021 року прийом заяв та документів від громадян на призначення соціальних допомог, житлових субсидій, пільг здійснюється виключно  органами місцевого самоврядування  через  Програмний комплекс “Інтегрована інформаційна система “Соціальна громада” , а саме через  відділ «Центр надання адміністративних послуг» апарату Нововоронцовської селищної ради.

  Тому з  метою наближення адміністративних послуг до громадян та покращення якості надання послуг спеціалістами відділу «ЦНАП» проведено навчання  спеціалістів відділу організіційного забезпечення та документообігу відповідних територій щодо роботи в ПК «Соціальна громада». Навчання  проходило в два етапи протягом серпня місяця поточного року.

  Робота спеціалістів  в данному  програмному  комплексі забезпечує передачу справ  в електронному вигляді органам соціального захисту населення, що суттєво спрощує і пришвидшує обмін та опрацювання інформації. Це дозволить вже  з  1 вересня 2021 року   жителям громади  звернутись за отримання послуг соціального характеру безпосередньо  за місцем проживання.

 


 
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь