A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововоронцовська селищна рада
Херсонська область, Бериславський район

У Нововоронцовській районній філії Херсонського обласного центру зайнятості відбувся семінар для шукачів роботи.

Дата: 30.08.2021 14:51
Кількість переглядів: 595

   Сьогодні, 30 серпня,  у Нововоронцовській районній філії Херсонського обласного центру зайнятості відбувся семінар для шукачів роботи із загальних питань зайнятості.

     Фахівчиня з профорієнтації Тетяна Топчій розповіла присутнім про  основні послуги державної служби зайнятості та сучасні підходи щодо їх отримання,  електронні сервіси державної служби зайнятості, переваги легальної зайнятості, запобігання дискримінації та гендерній нерівності при влаштуванні на роботу, загрози нелегальної трудової міграції та стан регіонального ринку праці

     Фахівчиня Нововоронцовського бюро правової допомоги Світлана Гаврикова, яка також долучилася до проведення заходу,  поінформувала присутніх про те, що відповідно до ст. 43 Конституції України, кожен має право на працю, що включає можливість заробляти собі на життя працею, яку він вільно обирає або на яку вільно погоджується. Що саме легальне працевлаштування є запорукою гарантованої відпустки, оплатою лікарняних, пенсійного забезпечення, допомоги по безробіттю, а найголовніше - обов’язкової виплати заробітної плати.

     Пояснила, що офіційно не оформлені трудові відносини є не лише грубим порушенням трудового законодавства, а й в майбутньому може призвести до проблем для самого працівника у вигляді позбавлення його соціального захисту.

     Наприкінці,  присутнім наголосили, що лише легальне працевлаштування гарантує забезпечення конституційних прав усіх учасників ринку праці.

     Такі заходи сприяють підвищенню рівня обізнаності про соціальні послуги, які надає служба зайнятості, попередженню нелегального працевлаштування, дискримінації та гендерної нерівності на ринку праці.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь