A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововоронцовська селищна рада
Херсонська область, Бериславський район

Шановні жителі селища Нововоронцовка!

Дата: 08.09.2021 09:14
Кількість переглядів: 1518

Фото без опису   Звертаюся до Вас як до свідомих громадян суспільства, яким не байдужа доля підприємства водопостачання.
   Крадіжки питної води, пошкодження водопровідних та каналізаційних мереж, затрати, пов’язані з відключенням та ліквідацією самовільного приєднання наносить колосальні збитки підприємству. Окрім того, незаконні врізки ставлять під загрозу стабільне надання послуг усім споживачам. Самовільне підключення до мережі водопостачання створює додаткове навантаження, що призводить до зниження тиску подачі води, а також може стати причиною погіршення її якості. При незаконному підключенні труби не промиваються, а це пряма загроза для здоров’я  людей.

       До 1 листопада 2021 року споживачі, які незаконно підключилися до водопровідних мереж комунального підприємства «Комунсервіс» повинні узаконити несанкціоноване підключення, у іншому випадку – вони будуть відключені.

   Вам надається термін більше місяця для того, щоб узаконити несанкціоновані підключення до водопровідних мереж.  Для цього необхідно прийти в КП «Комунсервіс» і укласти угоду, при цьому усі необхідні технічні умови будуть для споживача безкоштовними. Тобто, до 1 листопада 2021 року механізм узаконення спрощується. По закінченню цього терміну працюватиме спеціалізована лабораторія. При виявленні незаконних підключень в першу чергу буде обмежено послугу, також на порушників складатимуться акти щодо незаконної врізки. Після цього вони повинні будуть відшкодувати підприємству завдані збитки. Якщо цього не буде зроблено добровільно, питання вирішуватимуться у судовому порядку.

     Згідно з «Правилами користування системами централізованого водопостачання в населених пунктах України» затвердженим Наказом Міністерства з питань ЖКГ від 27.06.2008 року № 190, самовільне під’єднання до системи водопостачання, втручання в роботу засобів обліку води є порушенням договору про надання послуг з централізованого водопостачання і підлягає відключенню від водопровідної мережі.

   За самовільне несанкціоноване приєднання до водопровідної мережі нараховується штраф з розрахунку витрат води за пропускною спроможністю  труби при швидкості руху води в ній 2,0 м/сек та дією її повним періодом на протязі 10 годин на добу (згідно договору) – орієнтовно 10 тис. грн. в місяць

   Відключення та повторне під’єднання проводиться  КП «Комунсервіс» за рахунок споживача після оплати нарахувань за самовільне приєднання.

   Керівництво КП «Комунсервіс» закликає повідомляти про незаконні приєднання до комунікацій за тел.0976928015

     Зі свого боку КП «Комунсервіс» гарантує анонімність джерела інформації. 

 

 

 

       Директор КП «Комунсервіс» 

С.В. Синиця


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь