A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововоронцовська селищна рада
Херсонська область, Бериславський район

Мобільний кейс вже в дії.

Дата: 15.09.2021 15:45
Кількість переглядів: 1005

    Для забезпечення доступності громадян щодо отримання адміністративних послуг у відділі «ЦНАП» апарату Нововоронцовської селищної раді затверджено Порядок надання адміністративних послуг за допомогою спеціальної валізки «Кейс «Мобільний офіс».

    «Мобільний кейс» – комплект сучасної портативної техніки, який дозволяє здійснювати повноцінний прийом документів для отримання адміністративних послуг, поза межами відділу «ЦНАП», як вразливими групами населення так і жителями віддалених населених пунктів Нововоронцовської громади.

    Адміністратор за допомогою мобільного кейсу, який вміщує ноутбук, сканер, та інше технічне оснащення, може виконати всі необхідні операції для надання послуг незалежно від місцезнаходження: вдома, у лікарні або іншому місці, де перебуває людина з обмеженими можливостями. Новий сервіс запроваджено для людей з інвалідністю І та ІІ групи на дому. Але, окрім людей з інвалідністю, такою послугою можуть скористатися й люди похилого віку, яким виповнилось 70 років.

       Так правом отримати послугу за допомогою «Кейс «Мобільний офіс» 15.09.2021 року скористалися 5 громадян, які постійно проживають в геріатричному відділенні комунального закладу «Нововоронцовський центр надання соціальних послуг» Нововоронцовської селищної ради, у приміщенні якого і були надані адміністративні послуги.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 

      Надання послуг через «Кейс «Мобільний офіс» - це ще один хоч і маленький, але такий значущий крок для Нововоронцовської селищної ради як органу місцевого самоврядування так і для відділу «ЦНАП», який безпосередньо надає дані послуги щодо реалізації заходів спрямованих на спрощення та доступності до адміністративних послуг осіб, які не здатні самостійно відвідати ЦНАП.

 

МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь