A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововоронцовська селищна рада
Херсонська область, Бериславський район

Відкрито пункт екстренної медичної допомоги.

Дата: 29.10.2021 17:26
Кількість переглядів: 242

Фото без опису   Сьогодні з робочим візитом до Нововоронцовської територіальної громади прибули Геннадій ЛАГУТА– голова Херсонської обласної державної адміністрації, Сергій КОЗИР – кандидат у народні депутати до Верховної Ради України, Ольга СИДОРЕНКО – голова Бериславської районної державної адміністрації, Віктор КОРОЛЕНКО – директор комунального некомерційного підприємства «Херсонська обласна клінічна лікарня», Юрій БОВКУН – директор комунального некомерційного підприємства «Обласний територіальний Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Херсонської обласної ради та Микола КУТЮК – медичний директор комунального некомерційного підприємства «Обласний територіальний Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Херсонської обласної ради.

Фото без опису   Основною метою візиту поважних гостей до громади стало відкриття пункту швидкої допомоги у с. Любимівка для подальшого покращення отримання невідкладної медичної допомоги жителів громади.

  Орієнтовна кількість громадян, які матимуть можливість отримати якісні медичні послуги складає 6,1 тис. осіб нашої та сусідньої громад. Тобто, ця подія дуже важлива як для жителів степової зони Нововоронцовської територіальної громади так і для жителів Новоолександрівської громади, які зможуть скористатися послугами відкритого пункту екстренки.

  «Відкриття пункту швидкої - це ще один результат спільної роботи всіх гілок влади та місцевого самоврядування. Сподіваємося і на подальшу спільну співпрацю для провадження інших важливих для жителів громади проектів» - зазначив у своєму виступі селищний голова Володимир МАРЧУК та подякував гостям.

Фото без опису

   Нагадаємо, що відкриття пункту стало можливим завдяки співпраці влади і бізнесу. Приміщення для його розташування надано місцевим товаровиробником – Дослідним господарством Державним Підприємством «Піонер», яке здійснює свою господарську діяльність на території села Любимівка.

 

   Облаштування Пункту (придбання меблів, обігрівачів та інше) забезпечено за рахунок коштів Нововоронцовської територіальної громади, на що було виділено 17,0 тис.грн та коштів інших джерел незаборонених законодавством.

   Обслуговування Пункту здійснюватиме одна бригада, у складі якої 4 фельдшери, 4 – водія , 1 – молодша медична сестра. Це ще 9 додаткових робочих місць у сільській місцевості.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь