Нововоронцовська селищна рада
Херсонська область, Бериславський район

Нововоронцовщина - учасник проекту Програми розвитку ООН в Україні "Посилення стійкості громад" за підтримки уряду Великобританії.

Дата: 09.11.2021 15:48
Кількість переглядів: 427

   У рамках проекту ПРООН «Посилення стійкості громад Херсонської області» сьогодні з робочим візитом до Нововоронцовської селищної територіальної громади завітали Есма УМЕРОВА - регіональний координатор ПРООН з досягнення цілей сталого розвитку, Олена ЯКУБА - начальник відділу з питань зовнішньо-економічної діяльності та міжнародної технічної допомоги управління «Офіс інвестицій та розвитку експорту» Херсонської обласної державної адміністрації та Юлія КРИВЧИК – директор департаменту розвитку економіки Херсонської обласної державної адміністрації.

Фото без опису

   Роботу «круглого столу» відкрив селищний голова Володимир МАРЧУК, який подякував експертам за співпрацю та підтримку, а також надану можливість громаді бути учасником проекту. Окремо зауважив, що у 2021 році наша громада взяла участь у наступних програмах (проектах):

• покращення доступу вразливих груп населення до якісних медичних послуг та швидкої діагностики (за рахунок коштів ПРООН надано обладнання портативного телемедичного комплексу для КНП «Нововоронцовський центр первинної медико-санітарної допомоги» - співфінансування громади складає 25 тис.грн;

• організація середовища дистанційного навчання (за рахунок коштів ПРООН дітей вразливих категорій надано 22 планшети із роутерами та SIM-картами) – виділено коштів місцевого бюджету 21 тис.грн;

• покращення доступу до якісних адміністративних послуг для вразливих груп населення та жителів віддалених населених пунктів (придбання мобільного кейсу) – селищним бюджетом виділено 18 тис.грн.

   Гостями громади поінформовано присутніх про умови участі у інших проектах, їх мету та спрямування.

   Також учасникам зустрічі презентовано кращі практики громад, обговорено перспективи розвитку, можливості для реалізації проектів, спрямованих на соціально-економічний розвиток, покращення доступу до якісних адміністративних, медичних, соціальних, освітніх послуг.

   Дякуємо експертам!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних