A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововоронцовська селищна рада
Херсонська область, Бериславський район

Проведено засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Дата: 12.11.2021 22:27
Кількість переглядів: 365

   Сьогодні під головуванням секретаря селищної ради Людмили МАРТИНЕНКО проведено засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

   Головними питаннями порядку денного були «Про розгляд листа відділу із гуманітарних питань Нововоронцовської селищної ради» та «Про відновлення приміського перевезення пасажирів між населеними пунктами громади та перевезення пасажирів по селищу».

   По першому питанню заслухали начальника відділу із гуманітарних питань Наталю ЛИТОВЧЕНКО, яка зазначила, що протягом останнього тижня спостерігається динаміка зниження рівня захворюваності та зменшення нових COVID-випадків серед учасників освітнього процесу.

   На сьогоднішній день рівень вакцинації серед працівників закладів освіти є достатньо високий – 96,3 %. Запропонувала відновити освітньо - виховний процес у закладах освіти. Водночас як у закладах культури відсоток вакцинації працівників складає 45,6%, що не дає можливості відновити роботу в звичайному режимі.

ВИРІШИЛИ:

1. Відновити роботу закладів освіти Нововоронцовської селищної територіальної громади у звичайному режимі з 15 листопада 2021 року, за умови дотримання вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року №1236 та Наказу МОЗ від 04 жовтня 2021 року № 2153.

2. Керівникам навчальних закладів, забезпечити контроль за медичними довідками про наявність протипоказань до вакцинації.

3. Залишити без змін питання призупинення роботи закладів культури.

   З другого питання доповідав Сергій ШЕВЧИК - начальник відділу - архітектор відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, комунальної власності та інвестиційного розвитку. За підсумком заслуховування доповідача комісією прийнято рішення:

1. Дати дозвіл на приміське перевезення пасажирів між населеними пунктами громади за умови дотримання правил перевезення та дотримання протиепідемічного режиму.

2. Продовжити заборону на перевезення пасажирів по селищу Нововоронцовка до закінчення періоду дії «червоної зони» епідеміологічної безпеки.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь