A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововоронцовська селищна рада
Херсонська область, Бериславський район

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення шляхом зібрання підписних листів кандидатури старости Миролюбівського старостинського округу Нововоронцовської селищної територіальної громади КАРА Сергія Сергійовича.

Дата: 17.11.2021 09:14
Кількість переглядів: 375

Фото без опису   Нововоронцовська селищна рада Бериславського району Херсонської області проводить обговорення кандидатури старости Миролюбівського старостинського округу.

   Нововоронцовський селищний голова вносить на розгляд жителів с.Миролюбівка та с.Трудолюбівка на посаду старости Миролюбівського старостинського округу кандидатуру КАРА Сергія Сергійовича.

   Розпорядження селищного голови від 15 листопада 2021 року №210 «Про проведення громадського обговорення кандидатури старости» розміщено на офіційному веб-сайті Нововоронцовської селищної ради: http://novovoroncovska.gromada.org.ua.

   Громадське обговорення буде проведено з 19 листопада 2021 року по 23 листопада 2021 року.

   Опитування громадян буде проведено шляхом відвідування місць проживання громадян Миролюбівського старостинського округу, що є повнолітніми та мають право голосу на виборах.

   Номер телефону, за яким надаються консультації з питання, що внесено на громадське обговорення кандидатури старости (05533) 2-10-61.

   Опитування жителів Миролюбівського старостинського округу буде проведено у формі заповнення підписних листів на підтримку кандидатури старости із зазначенням його прізвища, власного імені (усіх власних імен) та по батькові (за наявності), числа, місяця і року народження, серії та номера паспорта громадянина України (тимчасового посвідчення України) і засвідчується особистим підписом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь