A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововоронцовська селищна рада
Херсонська область, Бериславський район

Нововоронцовщина відзначила День Гідності та Свободи.

Дата: 22.11.2021 11:04
Кількість переглядів: 259

   21 листопада – особлива дата в українському календарі. Адже саме цього дня з інтервалом у 9 років розпочалися Помаранчева революція 2004 року та революція Гідності 2013-2014 років, які повністю змінили вектор розвитку української держави та історії в цілому.

Фото без опису

Фото без опису

   Сьогодні вся Україна загадує ці знакові події та вшановує тих, хто у такі нелегкі часи вийшов на Майдан та головні площі своїх міст, аби захистити національні інтереси й відстояти вільне майбутнє України.

   З нагоди Дня Гідності та Свободи на площі Нововоронцовського будинку культури відбувся мітинг-реквієм «Хто вмирає в боротьбі – у серцях живе навіки».

   До учасників заходу звернулася секретар селищної ради Людмила МАРТИНЕНКО, яка у своїй промові зазначила: «Людина, що дихає на повні груди , вільна та незалежна і сповнена почуття власної гідності, завжди посяде достойне місце в суспільстві, а народ, який плекає в собі національну гідність, буде знаний і шанований у світі».

Фото без опису

Фото без опису   Також, від жителів громади привітала наших земляків, учасників Революції Гідності, СТОВБУ Володимира Володимировича та ЗАБУРАНОГО Миколу Миколайовича, які відповідно до розпорядження Нововоронцовського селищного голови від 18 листопада 2021 року № 217 нагороджені почесними грамотами Нововоронцовської селищної ради за патріотизм і мужність, активну громадську позицію, підтримку національних інтересів України та її європейського вибору під час Майдану та з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи.

   Крім того, Людмила Олександрівна подякувала учасникам АТО, які зараз захищають незалежність і територіальну цілісність України та боронять рідну землю.

   Під час мітингу хвилиною мовчання вшановано пам’ять загиблих під час Помаранчевої та Революції гідності, а також учасників АТО, які ціною свого життя боролися за незалежність нашої держави і які, на жаль, відійшли за межу життя.

   Присутніми проведено покладання квітів до пам’ятного знаку Тарасу Шевченку, який є символом та просвітителем народного духу, незламної і нескореної душі українського народу.

Фото без опису

   Дякуємо аматорам Нововоронцовського будинку культури та бібліотеки за проведений захід та виставку, з якою мали можливість ознайомитись присутні.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь