A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововоронцовська селищна рада
Херсонська область, Бериславський район

Відбулося засідання робочої групи з питання обговорення проекту Програми соціально-економічного та культурного розвитку Нововоронцовської територіальної громади на 2022 рік.

Дата: 03.12.2021 15:36
Кількість переглядів: 488

   2 грудня у сесійній залі селищної ради відбулося засідання робочої групи з питання обговорення проекту Програми соціально-економічного та культурного розвитку Нововоронцовської територіальної громади на 2022 рік. До складу робочої групи включено депутатів та фахівців селищної ради, директорів комунальних підприємств.

   Проект Програми представили начальник відділу - архітектор відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, комунальної власності та інвестиційного розвитку апарату селищної ради Сергій ШЕВЧИК та головний спеціаліст відділу Алла ГОЛУБЄВА. Доповідачі ознайомили присутніх з метою і завданням програми, загальною характеристикою громади, демографічною, економічною та соціальною ситуацією на території територіальної громади, розвитком інвестиційної діяльності та довели до відома присутніх про орієнтовно заплановані видатки селищної ради на 2022 рік.

   Присутні взяли активну участь у обговоренні проекту, надавали пропозиції, в тому числі такі, які не відносились до обговорюваної Програми, але будуть враховані при внесені змін до інших програм.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь