A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововоронцовська селищна рада
Херсонська область, Бериславський район

В Нововоронцовській філії Херсонського ОЦЗ проведено онлайн-семінар з керівниками комунальних закладів за участю представників Головного управління Держпраці у Херсонській області та Головного управління Держпродспоживслужби.

Дата: 09.12.2021 08:54
Кількість переглядів: 412

Фото без опису   8 грудня 2021 року  в приміщенні Нововоронцовської районної філії Херсонського ОЦЗ провідним фахівцем з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Іриною Дубиною проведено онлайн-семінар з керівниками комунальних закладів за участю представників Головного управління Держпраці у Херсонській області Аліни Байрак та Головного управління Держпродспоживслужби у Херсонській області Вікторії Сироїжко.

   Учасники семінару були ознайомлені з протиепідемічними вимогами, які викладені в Постанові КМУ від 9 грудня 2020 року № 1236 (із змінами які набрали чинності з 6 грудня 2021 р.) та в Постановах Головного державного санітарного лікаря України. Отримали інформацію про процедуру відсторонення від роботи  через відмову від вакцинації проти CОVID-19 та отримали відповіді на ключові запитання керівників установ.

   Фахівець філії Ірина Дубина надала інформацію роботодавцям про діючі електронні сервіси та можливість отримання послуг служби зайнятості в умовах карантину.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь