Нововоронцовська селищна рада
Херсонська область, Бериславський район

Проведено чергову сесію селищної ради.

Дата: 16.12.2021 16:46
Кількість переглядів: 498

   Сьогодні у сесійній залі селищної ради під головуванням селищного голови Володимира МАРЧУКА відбулася чергова п’ятнадцята сесія Нововоронцовської селищної ради.
   До порядку денного чергової сесії внесено 16 питань. Відповідно до Регламенту селищної ради подані до порядку денного питання були розглянуті профільними постійними депутатськими комісіями і рекомендовані до розгляду на пленарному засіданні.

Фото без опису

   Зокрема депутатами затверджено: звіт про виконання бюджету Нововоронцовської селищної територіальної громади за 9 місяців 2021 року, звіти про виконання фінансових планів комунальних некомерційних підприємств «Нововоронцовська центральна лікарня» та «Нововоронцовський центр первинної медико-санітарної допомоги» за ІІІ квартал 2021 року. Також внесено зміни до бюджету Нововоронцовської селищної територіальної громади на 2021 рік.

Фото без опису Фото без опису

   Крім того народні обранці затвердили Програму централізованого тимчасового зберігання архівних документів, що не належать до Національного архівного фонду на 2022 рік, комплексну програму «Здоров’я нації» на період 2021-2023 роки у новій редакції, внесено зміни та доповнення до програми «Розвиток освіти Нововоронцовської селищної територіальної громади» на 2021-2025 роки, затверджено комплексну програму «Розвиток і збереження культурно-мистецького простору Нововоронцовської селищної територіальної громади» на 2022-2025 роки, затверджено комплексну програму попередження та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, забезпечення протиепідемічної та протиепізоотичної безпеки на 2022-2025 роки.

      Як завжди розглянуто низку земельних питань.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису Фото без опису

   За результатами голосування депутати прийняли позитивні рішення по 15 внесених питаннях. Одне питання порядку денного отримало одноголосне негативне рішення.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних