A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововоронцовська селищна рада
Херсонська область, Бериславський район

Проведено засідання виконавчого комітету Нововоронцовської селищної ради.

Дата: 21.12.2021 18:57
Кількість переглядів: 374

   20 грудня під головуванням селищного голови Володимира МАРЧУКА проведено засідання виконавчого комітету Нововоронцовської селищної ради. Під час засідання члени виконавчого комітету розглянули та прийняли 8 рішень з питань життєдіяльності громади.

   В засіданні взяли участь 15 членів виконкому. Окрім того на засідання виконавчого комітету були запрошені члени робочої групи з питання розробки Програми соціально-економічного та культурного розвитку Нововоронцовської селищної територіальної громади на 2022 рік у зв’язку з тим, що головним питанням порядку денного засідання було схвалення основної програми життєдіяльності громади на наступний рік.

   Начальник відділу - архітектор відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, комунальної власності та інвестиційного розвитку апарату селищної ради Сергій ШЕВЧИК презентував присутнім проект Програми соціально-економічного та культурного розвитку Нововоронцовської селищної територіальної громади на 2022 рік. Окремо зупинився на основній меті та завданнях Програми, пріоритетних напрямках діяльності громади, а також переліку інвестиційних проектів, що пропонуються до реалізації у 2022 році, та програм, що планується виконувати у 2022 році. Найбільш докладно члени виконавчого комітету та робочої групи ознайомились з пріоритетними заходами Програми, що заплановано реалізувати у наступному році. Так доповідачем поінформовано, що загалом на заходи планується залучити 57,6 млн. грн., в тому числі 44,2 млн. грн за рахунок державного бюджету, 3,2 млн. грн - обласного та 10,2 млн. грн за рахунок коштів Нововоронцовської селищної територіальної громади.

   Також депутатами схвалено чотири рішення з питань захисту прав та інтересів дітей, схвалено проект змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Нововоронцовський центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2021 рік, надано дозвіл на проведення земляних робіт та реконструкцію орендованого об’єкта нерухомості, а також надання в оренду житлового будинку матері-виховательці дитячого будинку сімейного типу.

   Крім того начальник фінансового відділу селищної ради Лариса НАЙДА поінформувала членів виконкому про доопрацювання основного фінансового документу громади на 2022 рік після його схвалення виконавчим комітетом 10 грудня за умови доопрацювання. Зокрема доповідачкою зазначено, що за рахунок зменшення видатків на утримання апарату та відокремлених структурних підрозділів селищної ради на 2,4 млн. грн дану суму коштів буде спрямовано на заходи з благоустрою населених пунктів громади, провадження місцевих програм та опалення закладів повної загальної середньої освіти.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь