A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововоронцовська селищна рада
Херсонська область, Бериславський район

Проведено засідання шістнадцятої сесії селищної ради.

Дата: 24.12.2021 20:07
Кількість переглядів: 496

   Сьогодні проведено засідання шістнадцятої сесії селищної ради.
  Ключовим питанням сесії стало затвердження проекту бюджету Нововоронцовської селищної територіальної громади на 2022 рік, який представила начальник фінансового відділу селищної ради Лариса НАЙДА. Головний фінансовий документ громади прийнято вчасно, у строки передбачені Бюджетним кодексом України. Це означає, що соціальна, освітня, медична та інші бюджетні сфери громади стабільно функціонуватимуть з першого дня нового року. Бюджетом передбачено забезпечення захищених статей видатків, визначених бюджетним кодексом, у тому числі, заробітної плати та комунальних платежів.

Фото без опису

   Також депутати затвердили на 2022 рік денну грошову норму харчування дітей у закладах повної загальної середньої освіти та дитячих садочках громади, а також розмір батьківської плати за харчування дітей у дошкільних закладах. Традиційно звільняються від сплати діти пільгових категорій, учні 1-4 класів та діти сімей, які потрапили у складні життєві обставини.

   Ще одним не менш важливим питанням, особливо для Миролюбівського старостинського округу, стало затвердження КАРА Сергія Сергійовича на посаду старости Миролюбівського старостинського округу. Зауважимо, що це молодий житель села Миролюбівка, 1996 року народження, який веде активний спосіб життя, займається громадською діяльністю і отримав повний кредит довіри жителів старостинського округу. Тож вітаємо Сергія Сергійовича із призначенням та бажаємо плідної праці.

   Також депутатами затверджено звіт про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку громади на 2021 рік за підсумками 9 місяців поточного року, програму організації перевезень громадян в межах Нововоронцовської селищної територіальної громади на 2022 рік, затверджено структуру виконавчих органів селищної ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів на 2022 рік та затверджено рішення про підтвердження членства у Всеукраїнській асоціації громад.

Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь