A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововоронцовська селищна рада
Херсонська область, Бериславський район

Про автобусні перевезення в громаді

Дата: 13.01.2022 19:29
Кількість переглядів: 351

Фото без опису   Минулої осені у зв’язку із встановленням «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Нововоронцовської територіальної громади рішенням місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій введена заборона на здійснення регулярних транспортних місцевих перевезень пасажирів в Нововоронцовській територіальній громаді з 15 жовтня 2021 року.

  За інформацією лікарів з нового року рівень епідемічної ситуація в громаді стабілізувався.

  Тому, у відповідності до рішення комісії ТЕБ та НС від 13 січня 2022 року №1 та Програми «Організація перевезень громадян в межах Нововоронцовської селищної територіальної громади на 2022 рік» відновлюються автоперевезення пасажирів.

   Зокрема, з 17 січня здійснюватимуться перевезення пасажирів по селищу Нововоронцовка за тим же розкладом, який діяв у 2021 році. Мешканці селища, які мають право пільгового перевезення як і раніше будуть їздити безкоштовно. Для інших жителів селища вартість проїзду складатиме 3 грн.

   Щодо приміського перевезення жителів населених пунктів громади до смт.Нововоронцовка інформуємо, що 21 січня будуть курсувати до адміністративного центру громади автобуси із сіл Осокорівка та Хрещенівка, а 28 січня із села Нововоскресенське (через села Миролюбівка, Любимівка, Петрівка). Як завжди пільговики скористаються своїм правом безкоштовного проїзду, а для інших пасажирів вартість складатиме 25 грн.

   З лютого автобуси здійснюватимуть рейси до сіл громади щомісячно за потреби, але не менше двох разів на місяць. Тому у разі необхідності коригування кількості поїздок просимо звертатись до старости вашого старостинського округу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь