A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововоронцовська селищна рада
Херсонська область, Бериславський район

Вітаємо з ювілеєм!

Дата: 15.02.2022 14:02
Кількість переглядів: 440

  90 років – це чудовий ювілей, який додає не лише сивину на волосся, але й тішить спогадами та життєвою мудрістю.

Фото без опису   12 лютого свій 90-річний ювілей відзначив письменник, поет, ветеран праці, член ради музею, талановита та відкрита людина, житель селища Нововоронцовка – ШУЛЬГА Андрій Григорович.

  Народився Андрій Григорович у 1932 році в селі Дудчани, навчався у місцевій школі. По закінченню школи працював впродовж трьох років по відбудові шахт у Донецьку. У 1956 році повернувся у рідне село, де розпочав свою трудову діяльність у колгоспі трактористом, згодом бригадиром. Саме у рідному селі зустрів свою долю – майбутню дружину Євдокію, з якою прожив 60 щасливих спільних років життя, виховав чудових трьох дітей – сина Олександра та доньок Наталю і Олену. Працював ювіляр на різних посадах, на кожній з яких добросовісно виконував свої обов’язки.

  Андрій Григорович завжди усміхнений і привітний, вражає своєю щирістю, добротою та життєрадісністю. У всій день народження привітно очікував на гостей, які завітали привітати іменинника. Родина радо зустрічала гостей, а ювіляр з посмішкою приймав вітання та подарунки. Вітаючи іменинника з поважним ювілеєм Нововоронцовський селищний голова Володимир МАРЧУК та депутат селищної ради Ірина КОШАРСЬКА побажали міцного здоров’я, теплоти та затишку в родині. «Щоб кожний день Вашого життя був радісним і сонячним! Нехай роки не мають над вами влади, а зморшки накопичуються лише від сміху і посмішок. Радійте життю та зберігайте бадьорість ще довгі роки» - зауважив очільник громади.

   Тож, від усієї громади знову вітаємо шановного Андрія Григоровича! Бажаємо довгих років життя, міцного здоров’я. Висловлюємо слова вдячності і поваги за те, що Ви достойно змогли пережити всі випробування, які випали на Вашу долю і зберегли щирість та людяність.

   Дружна родина – це найцінніше багатство ювіляра. Тож, можливо, саме в щирості та любові до найрідніших людей і криється секрет довголіття Андрія Григоровича.

 

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Вітаємо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь