A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нововоронцовська селищна рада
Херсонська область, Бериславський район

Новини та оголошення Нововоронцовської селищної ради

Дата: від до Скинути

Оперативна інформація щодо поширення коронавірусу на Нововоронцовщині за підсумками проведених тестувань  24 та 25.05.2021 року

Оперативна інформація щодо поширення коронавірусу на Нововоронцовщині за підсумками проведених тестувань 24 та 25.05.2021 року

З початку епідемії зареєстровано 656 осіб хворих на COVID-19, в тому числі 69 дітей; із них одужали – 585 чоловік, 12 осіб знаходяться на стаціонарному лікуванні, 35 - на амбулаторному, 24 - померло.

10:12 27.05.2021

Проведено особистий прийом громадян

Проведено особистий прийом громадян

   Сьогодні на особистому прийомі у селишного голови Володимира Марчука було проведено зустріч з делегацією працівників терапевтичного відділення Нововоронцовської центральної лікарні. Представниками вторинної ланки медичної допомоги піднімалось питання виплати так званих «ковідних» коштів, а саме працівниками відділення зазначено, що наша лікарня не входить до переліку закладів, які лікують хворих на COVID-19 і тому Національна служба здоров’я не виділяє кошти на підвищення заробітних плат медпрацівникам. Однак, хворі, які ще не отримали ПЛР підтвердження захворювання лікуються саме у терапевтичному відділенні.

20:40 26.05.2021

Вакцинація – вагомий аргумент проти коронавірусної хвороби

Вакцинація – вагомий аргумент проти коронавірусної хвороби

   В Україні продовжується пандемія коронавірусної хвороби. Це важке захворювання, яке завдає великої економічної шкоди та шкоди для здоров’я людей. Тому, ми просимо всіх продовжувати дотримуватися соціальної дистанції, використовувати засоби особистої гігієни для того, щоб запобігти захворюванню на COVID-19.

19:29 25.05.2021

До відома депутатів селищної ради восьмого скликання

До відома депутатів селищної ради восьмого скликання

27.05.2021 року о 900 годині відбудеться засідання постійної комісії з питань аграрної політики та земельних відносин, риродокористування, планування території, інфраструктури, житлово-комунального господарства  та благоустрою.

17:07 24.05.2021

Кубок гуртківців центру з пішохідного туризму

Кубок гуртківців центру з пішохідного туризму

   22-23 травня 2021 року у м. Херсон відбувся відкритий Кубок гуртківців Центру з пішохідного туризму, Нововоронцовську селищну територіальну громаду у якому представляла команда Нововоронцовського ЗПЗСО № 2 у складі БОЙКО Софії, ДИШКА Євгенія, ДОБРОСІНСЬКОЇ Аріни, САЛЬГАБА Рауфа та керівника гуртка і їх тренера Андрія Васильовича ДОБРОСІНСЬКОГО.

16:54 24.05.2021

Продовжується навчання для старост громади

Продовжується навчання для старост громади

   21 травня 2021 року проведено семінар-нараду для старост Нововоронцовської селищної територіальної громади з питання « Організація діяльності старости. Основні повноваження». Спікерами даного навчання виступили Олена Бриж, керуюча справами (секретар) виконкому, Ларіса Найда, начальник фінансового відділу та Людмила Ларіна, головний бухгалтер відділу бухгалтерського обліку та звітності апарату селищної ради. Основна мета даного заходу – підвищення рівня професійної компетенції старост, оволодіння ними новими знаннями, навичками для виконання своїх повноважень. Адже староста є посередником між жителями села/сіл, яке він представляє і керівництвом селищної ради, він має бути обізнаним з проблемами мешканців, має знати, як до вирішення тих проблем підступитися, як внести пропозицію на розгляд виконкому чи ради, як підкріпити її відповідними діями.

11:17 24.05.2021

Вручено комплекти футбольних мячів.

Вручено комплекти футбольних мячів.

   Футбол Нововоронцовщини – це не просто спортивна гра, це – соціальне явище, вкрай необхідне та корисне. Саме тому, з метою покращення умов футбольних тренувань на участі у зманнях, завдяки співпраці та підтримці Херсонської обласної федерації футболу та особисто Андрія ГОРДЄЄВА, 21 травня 2021 року селищний голова Володимир МАРЧУК передав представникам команд ФК «Нововоронцовка» (смт Нововоронцовка), ФК «Осокори» (с. Осокорівка) та ФК «Маяк» (с. Хрещенівка) комплекти футбольних мячів.

22:19 21.05.2021

Право на безпечну і здорову працю.

Право на безпечну і здорову працю.

          Немає нічого більш очевидного і незаперечного    для людства, ніж право на життя. Більша частина населення проводить майже третину свідомого життя на робочому місці, вносячи цим свій внесок у розвиток суспільства. Праця є джерелом доходів, необхідних    для задоволення основних потреб людини, дозволяє їй вести здоровий і продуктивний спосіб життя.

19:20 20.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь