Нововоронцовська селищна рада
Херсонська область, Бериславський район

Новини та оголошення Нововоронцовської селищної ради

Дата: від до Скинути

Виконавчий комітет Нововоронцовської селищної ради затвердив план заходів щодо складання прогнозу бюджету на 2023 — 2024 роки.

Виконавчий комітет Нововоронцовської селищної ради затвердив план заходів щодо складання прогнозу бюджету на 2023 — 2024 роки.

   Виконавчий комітет Нововоронцовської селищної ради затвердив план заходів щодо складання прогнозу бюджету на 2023 — 2024 роки, із відповідним рішенням можна ознайомитися на офіційному ВЕБ-сайті Нововоронцовської селищної ради

19:29 31.05.2021

Розпочаті роботи з ямкового ремонту по селам Нововоронцовської громади .

Розпочаті роботи з ямкового ремонту по селам Нововоронцовської громади .

   Однією з нагальних і найбільш болючих є проблема ремонту доріг в селище та по селам Нововоронцовської територіальної громади. Враховуючі даний аспект, керівництвом селищної ради було прийнято рішення розпочати ямковий ремонт дорожнього покриття за кошти місцевого бюджету в одному з сіл громади. Так, протягом поточного тижня працівниками філії «Нововоронцовський райавтодор» такі роботи було проведено в с.Хрещенівка. В результаті відремонтовано три вулиці: Паркова, Осипенка та Фузова. Покращення стану даних доріг забезпечить безпечніше пересування автомобільному транспорту, шкільному автобусу та екстреним службам.

11:53 28.05.2021

Оперативна інформація щодо поширення коронавірусу на Нововоронцовщині за підсумками проведених тестувань  24 та 25.05.2021 року

Оперативна інформація щодо поширення коронавірусу на Нововоронцовщині за підсумками проведених тестувань 24 та 25.05.2021 року

З початку епідемії зареєстровано 656 осіб хворих на COVID-19, в тому числі 69 дітей; із них одужали – 585 чоловік, 12 осіб знаходяться на стаціонарному лікуванні, 35 - на амбулаторному, 24 - померло.

10:12 27.05.2021

Проведено особистий прийом громадян

Проведено особистий прийом громадян

   Сьогодні на особистому прийомі у селишного голови Володимира Марчука було проведено зустріч з делегацією працівників терапевтичного відділення Нововоронцовської центральної лікарні. Представниками вторинної ланки медичної допомоги піднімалось питання виплати так званих «ковідних» коштів, а саме працівниками відділення зазначено, що наша лікарня не входить до переліку закладів, які лікують хворих на COVID-19 і тому Національна служба здоров’я не виділяє кошти на підвищення заробітних плат медпрацівникам. Однак, хворі, які ще не отримали ПЛР підтвердження захворювання лікуються саме у терапевтичному відділенні.

20:40 26.05.2021

Вакцинація – вагомий аргумент проти коронавірусної хвороби

Вакцинація – вагомий аргумент проти коронавірусної хвороби

   В Україні продовжується пандемія коронавірусної хвороби. Це важке захворювання, яке завдає великої економічної шкоди та шкоди для здоров’я людей. Тому, ми просимо всіх продовжувати дотримуватися соціальної дистанції, використовувати засоби особистої гігієни для того, щоб запобігти захворюванню на COVID-19.

19:29 25.05.2021

До відома депутатів селищної ради восьмого скликання

До відома депутатів селищної ради восьмого скликання

27.05.2021 року о 900 годині відбудеться засідання постійної комісії з питань аграрної політики та земельних відносин, риродокористування, планування території, інфраструктури, житлово-комунального господарства  та благоустрою.

17:07 24.05.2021

Кубок гуртківців центру з пішохідного туризму

Кубок гуртківців центру з пішохідного туризму

   22-23 травня 2021 року у м. Херсон відбувся відкритий Кубок гуртківців Центру з пішохідного туризму, Нововоронцовську селищну територіальну громаду у якому представляла команда Нововоронцовського ЗПЗСО № 2 у складі БОЙКО Софії, ДИШКА Євгенія, ДОБРОСІНСЬКОЇ Аріни, САЛЬГАБА Рауфа та керівника гуртка і їх тренера Андрія Васильовича ДОБРОСІНСЬКОГО.

16:54 24.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування: Тестове опитування. Чи потрібно проводити опитування на сайті

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних